Recepti
Preizkusite se tudi sami v vlogi kuharskega mojstra!
Recepti
Si želite, da bi svojim najdražjim pripravili kulinarično presenečenje, kot bi ga pripravili vrhunski kuharski mojster?

Preizkusite naše recepte in če vam bo priprava jedi prezahtevna, vam bo kuharski mojster Aleš priskočil na pomoč z nasveti. Ob naslednjem obisku ga le povlecite za rokav, saj bo z veseljem delil izkušnje tudi z vami.
ČESNOVA JUHA
ČESNOVA JUHA
Začimba in zdravilo
Preberi več
PLESKAVICA S PREBRANCEM IN ŽAR PRILOGO
PLESKAVICA S PREBRANCEM  IN  ŽAR PRILOGO
Nostalgija z juga
Preberi več
TESTENINE S PIŠČANCEM V CURRY OMAKI
TESTENINE S  PIŠČANCEM V CURRY OMAKI
Morski priokus
Preberi več
ZELENJAVNA PICA
ZELENJAVNA PICA
Namesto testa - polenta
Preberi več
LISTNATA SOLATA "ALLA CHEF"
LISTNATA SOLATA
ZAKON SOLATA
Preberi več
NJOKI S SVEŽIMI LISIČKAMI IN GORGONZOLO
NJOKI S SVEŽIMI LISIČKAMI  IN GORGONZOLO
Recep od Bineta
Preberi več
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
Na hitro popečena
Preberi več
ČESNOVA JUHA
ČESNOVA JUHA
Priprava:
Na maslu prepražimo svež česen (na nizkem ognju), da zadiši. Zalijemo z jušno osnovo ali s smetano. Dodamo sol, poper in žefraniko. Za boljši okus gambere prepražimo posebej (začinimo s soljo, poprom in tržaško omako). Juho zmešamo s paličnim mešalnikom in ji dodamo gambere. Po potrebi zgostimo z jedilnim škrobom.
PLESKAVICA S PREBRANCEM IN ŽAR PRILOGO
PLESKAVICA S PREBRANCEM  IN  ŽAR PRILOGO
Priprava:
Pleskavice, klobase in mesni sir popečemo na žaru. Krompir spečemo v pečici in postrežemo z mesom in prilogo.
TESTENINE S PIŠČANCEM V CURRY OMAKI
TESTENINE S  PIŠČANCEM V CURRY OMAKI
Priprava:
Bučke zrežemo na manjše kose. Popražimo na maslu in začinimo. Pokuhamo cca 15 minut in zmešamo s paličnim mešalnikom. Dodamo poper in muškatni orešček. Gambere   prepražimo na olivnem olju, dodamo česen in ribjo osnovo. Riž skuhamo po navodilih. Obe omaki zmešamo, dodamo riž in zmešamo. Dodamo parmezan in postrežemo.
ZELENJAVNA PICA
ZELENJAVNA PICA
Priprava:
Skuhamo gosto polento in jo vlijemo v pladenj. Melancane zrežemo na rezine in jih popečemo na 220 °c v pečici cca. 30 minut. Polento premažemo z omako za pico, nanjo položimo melancane, narezane bučke, paradižnik in posujemo s sirom. Zapečemo v pečici in postrežemo.
LISTNATA SOLATA "ALLA CHEF"
LISTNATA SOLATA
Priprava:
Naredimo preliv iz balzamičnega kisa, olivnega olja, gorčice soli in popra. V posodi zmešamo listanto solato, češnjev paradižnik in papriko s prelivom. Mešanico zelenjave serviramo na krožnik. Na mešanico dodamo še naribano jajce in sir. dodamo še popečen file piščlanca in ocvrt krompir s tržaško omako.
NJOKI S SVEŽIMI LISIČKAMI IN GORGONZOLO
NJOKI S SVEŽIMI LISIČKAMI  IN GORGONZOLO
Priprava:
Že včeraj sem naredil testo za raviole (jajca - rumenjaki, moka in olje). Sveže jurčke zrežemo na majhne kose in popečemo na vročem žaru. Postavimo na cxedilo in začinimo. Razvaljamo testo. Jurčkom dodamo skuto, mocarelo in parmezan. Nadevamo z maso in skuhamo v kropu. Postrežemo s parmezanom.
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
Priprava:
Blitvo očistimo, zrežemo na manjše kose in obarimo v vreli slani vodi. Krompir narežemo na mnjše kose in skuhamo. Zmešamo z blitvo in začinimo. File ribe na hitro popečemo na vročem žaru in prelijemo z olivinm olje. Postrežemo z blitvo in krompirjem.
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios