Recepti
Preizkusite se tudi sami v vlogi kuharskega mojstra!
Recepti
Si želite, da bi svojim najdražjim pripravili kulinarično presenečenje, kot bi ga pripravili vrhunski kuharski mojster?

Preizkusite naše recepte in če vam bo priprava jedi prezahtevna, vam bo kuharski mojster Aleš priskočil na pomoč z nasveti. Ob naslednjem obisku ga le povlecite za rokav, saj bo z veseljem delil izkušnje tudi z vami.
BROKOLIJEVA JUHA
BROKOLIJEVA JUHA
Lahko prebavljiv
Preberi več
ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO
ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO
ITALIJANSKO
Preberi več
SVINJSKI ALI PIŠČANČJI ZREZEK PO DUNAJSKO S PRAŽENIM KROMPIRJEM
SVINJSKI ALI PIŠČANČJI ZREZEK PO DUNAJSKO S PRAŽENIM KROMPIRJEM
Wiener schnitzel
Preberi več
RIČET S KLOBASO
RIČET S KLOBASO
Klasična enolončnica
Preberi več
SVALJKI Z GORGONZOLNO OMAKO
SVALJKI  Z GORGONZOLNO OMAKO
Za vsakogar
Preberi več
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM KEBABOM
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM KEBABOM
Lahka
Preberi več
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
Na hitro popečena
Preberi več
BROKOLIJEVA JUHA
BROKOLIJEVA JUHA
Priprava:
Brokoli očistimo. Bet odstranimo. V lonec damo kos masla in narezan brokoli. Na hitro podušimo in zalijemo z vodo. Solimo in popramo. Ko juha zavre, jo zmešamo s paličnim mešalnikom. Dodamo muškatni orešček, maslo in cvetove brokolija. Postrežemo.
ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO
ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO
Priprava:
Na čebuli prepražimo mleto meso, dodamo začimbe, česen petršilj in zalijemo s paradižnikovo omako. Med tem, ko se omaka kuha, skuhamo njoke po navodilih. Njoke serviramo na krožnik in polijemo z omako. Potresemo s parmezanom.
SVINJSKI ALI PIŠČANČJI ZREZEK PO DUNAJSKO S PRAŽENIM KROMPIRJEM
SVINJSKI ALI PIŠČANČJI ZREZEK PO DUNAJSKO S PRAŽENIM KROMPIRJEM
Priprava:
Piščanca  zrežemo na zrezke in začinimo. Spaniramo po dunajsko. Krompir skuhamo, ga olupimo in pražimo na popečeni čebuli in ocvirkih. Postrežemo z rezino limone.
RIČET S KLOBASO
RIČET S KLOBASO
Priprava:
Ješprenj speremo in namočimo en dan prej. Zavremo, solimo, popramo in dodamo lovorov list. Kolerabo, zeleno in korenje zrežemo na majhne kocke. Por zrežemo na tanke rezine. Ko je ješrenj že kuhan, dodamo vso zelenjavo in dodamo še fižol. Prekajeno meso ali skuhamo v ješrenju ali posebej. Danes smo ga zrezali na koščke in dodali ješprenju za boljši okus. Na koncu dodamo malo paradižnikovega koncentrata, zgostimo in postrežemo.
SVALJKI Z GORGONZOLNO OMAKO
SVALJKI  Z GORGONZOLNO OMAKO
Priprava:
V smetani za kuhanje raztopimo ribji fond.  Solimo, popramo in dodamo koper.  Omako zgostimo s škrobom. Svaljke  skuhamo v kropu po navodilih in jih prelijemo z omako.Na koncu dodamo na koške narezanega lososa.  Postrežemo z naribanim parmezanom.
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM KEBABOM
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM KEBABOM
Priprava:
Papriko in češnjev paradižnik zrežemo na male koščke. Pod vodo operemo listnato solato (ricca, loro rossa, berivka, motovilec, rukola - odvisno od sezone) in jo dodamo papriki in paradižniku. Začinimo s soljo, balzamičnim kisom in olivnim oljem. Sir naribamo in naredimo kroglice. Paniramo po dunajsko in ocvremo. Prelijemo s tatarsko omako.
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA S SVEŽO ZELENJAVO
Priprava:
Blitvo očistimo, zrežemo na manjše kose in obarimo v vreli slani vodi. Krompir narežemo na mnjše kose in skuhamo. Zmešamo z blitvo in začinimo. File ribe na hitro popečemo na vročem žaru in prelijemo z olivinm olje. Postrežemo z blitvo in krompirjem.
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios