Recepti
Preizkusite se tudi sami v vlogi kuharskega mojstra!
Recepti
Si želite, da bi svojim najdražjim pripravili kulinarično presenečenje, kot bi ga pripravili vrhunski kuharski mojster?

Preizkusite naše recepte in če vam bo priprava jedi prezahtevna, vam bo kuharski mojster Aleš priskočil na pomoč z nasveti. Ob naslednjem obisku ga le povlecite za rokav, saj bo z veseljem delil izkušnje tudi z vami.
ZELENJAVNA BISTRA JUHA
ZELENJAVNA BISTRA JUHA
SVEŽA ZELENJAVA
Preberi več
PIŠČANČJI ZREZEK IN REZANCI
PIŠČANČJI ZREZEK  IN REZANCI
Wiener schnitzel
Preberi več
BORANJA S KROMPIRJEM
BORANJA S KROMPIRJEM
Rumen fižol
Preberi več
KRALJEVA SOLATA
KRALJEVA SOLATA
Poletno - morsko
Preberi več
DODATEK KROMPIR
DODATEK KROMPIR
Preberi več
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA Z RIČOTO
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA Z RIČOTO
Sladki janež ali koromač
Preberi več
ZELENJAVNA BISTRA JUHA
ZELENJAVNA BISTRA JUHA
Priprava:
PIŠČANČJI ZREZEK IN REZANCI
PIŠČANČJI ZREZEK  IN REZANCI
Priprava:
Piščanca  zrežemo na zrezke in začinimo. Spaniramo po dunajsko. Krompir skuhamo, ga olupimo in pražimo na popečeni čebuli in ocvirkih. Postrežemo z rezino limone.
BORANJA S KROMPIRJEM
BORANJA S KROMPIRJEM
Priprava:
Svetlo popražimo čebulo, dodamo česen, ko zadiši dodamo svinjsko meso, korenje in stročji fižol. Na koncu zalijemo z vodo in začinimo. Po potrebi zgostimo. Krompir olupimo in skuhamo. Naredimo pire in postrežemo z omako.
KRALJEVA SOLATA
KRALJEVA SOLATA
Priprava:
Papriko in češnjev paradižnik zrežemo na male koščke. Pod vodo operemo listnato solato (ricca, loro rossa, berivka, motovilec, rukola - odvisno od sezone) in jo dodamo papriki in paradižniku. Začinimo s soljo, balzamičnim kisom in olivnim oljem. Na vrhu dodamo tatarsko omako,sir,olive in šunko.
DODATEK KROMPIR
DODATEK KROMPIR
Priprava:
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA Z RIČOTO
FITNESS KROŽNIK- FILE BRANCINA Z RIČOTO
Priprava:
Korenček, bučke narežemo in popražimo na maslu.File orade na hitro popečemo na žaru, poleg pa položimo popečeno zelenjavo in zavijemo v listnato testo.Pečemo v pečici.
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios