Recepti
Preizkusite se tudi sami v vlogi kuharskega mojstra!
Recepti
Si želite, da bi svojim najdražjim pripravili kulinarično presenečenje, kot bi ga pripravili vrhunski kuharski mojster?

Preizkusite naše recepte in če vam bo priprava jedi prezahtevna, vam bo kuharski mojster Aleš priskočil na pomoč z nasveti. Ob naslednjem obisku ga le povlecite za rokav, saj bo z veseljem delil izkušnje tudi z vami.
KORENČKOVA JUHA
KORENČKOVA JUHA
Beta karotin in pektin
Preberi več
TESTENINE (POLŽKI) PO BOLONJSKO
TESTENINE   (POLŽKI)  PO BOLONJSKO
ITALIJANSKO
Preberi več
TELEČJA RIŽOTA
TELEČJA  RIŽOTA
Polna mesa in zelenjave
Preberi več
ZELENJAVNI POLPET S KROMPIRJEM IN GRAHOVO OMAKO
ZELENJAVNI POLPET S KROMPIRJEM  IN  GRAHOVO  OMAKO
Pečeno na žaru z minimalno olja
Preberi več
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM HRUSTLJAVČKOM
LISTNATA SOLATA S  PIŠČANČJIM  HRUSTLJAVČKOM
Lahka
Preberi več
DODATEK KROMPIR
DODATEK KROMPIR
Preberi več
ŠPINAČNI REZANCI S KRALJEVSKIMI GAMBERI IN LIGNJI
ŠPINAČNI REZANCI S KRALJEVSKIMI GAMBERI  IN LIGNJI
Govedina
Preberi več
KORENČKOVA JUHA
KORENČKOVA JUHA
Priprava:
Korenje olupimo, naribamo in podušimu na koščku masla. Solimo in popramo. Dolijemo jušno osnovo in kuhamo še 30 minut. Pred serviranjem dodamo še pšenični zdrob in postrežemo.
TESTENINE (POLŽKI) PO BOLONJSKO
TESTENINE   (POLŽKI)  PO BOLONJSKO
Priprava:
Na čebuli prepražimo mleto meso, dodamo začimbe, česen petršilj in zalijemo s paradižnikovo omako. Med tem, ko se omaka kuha, skuhamo špagete po navodilih. Testenine serviramo na krožnik in polijemo z omako. Potresemo s parmezanom.
TELEČJA RIŽOTA
TELEČJA  RIŽOTA
Priprava:
Na kocke narezano telečje meso (pleče, stegno ali prsa) popražimo na čebuli. Solimo in popramo. Dodamo na kocke narezano zelenjavo (korenje, rdeča paprika, paradižnik, por, grah,...), začinimo in skupaj dušimo cca 30 mint. Zalijemo z jušno osnovo in paradižnikovo mezgo. Po okusu dodamo še sol in poper. Ko je meso že mehko dodamo riž in kuhamo, da je riž kuhan (še vedno dovolj čvrst). Serviramo na krožnik in postrežemo s parmezanom.
ZELENJAVNI POLPET S KROMPIRJEM IN GRAHOVO OMAKO
ZELENJAVNI POLPET S KROMPIRJEM  IN  GRAHOVO  OMAKO
Priprava:
Svežo zelenjavo na drobno naribamo (korenje, krompri, bučke, melancane) in odcedimo odvečni sok. POsebej v večjo količino jajc namočimo kosmiče. Piustimo 30 minut v hladilniku. Še enkrat odcedimo odvečni sok. Kosmiče zmešamo z zelenjavo in oblikujeo polpete. Če je masa preredka, dodamo drobtine. Popečemo na žaru in postrežemo z ocvrtim krompirjem.
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM HRUSTLJAVČKOM
LISTNATA SOLATA S  PIŠČANČJIM  HRUSTLJAVČKOM
Priprava:
Papriko in češnjev paradižnik zrežemo na male koščke. Pod vodo operemo listnato solato (ricca, loro rossa, berivka, motovilec, rukola - odvisno od sezone) in jo dodamo papriki in paradižniku. Začinimo s soljo, balzamičnim kisom in olivnim oljem. Sir naribamo in naredimo kroglice. Paniramo po dunajsko in ocvremo. Prelijemo s tatarsko omako.
DODATEK KROMPIR
DODATEK KROMPIR
Priprava:
ŠPINAČNI REZANCI S KRALJEVSKIMI GAMBERI IN LIGNJI
ŠPINAČNI REZANCI S KRALJEVSKIMI GAMBERI  IN LIGNJI
Priprava:
Dobro uležano meso popečemo, narežemo na rezine in postrežemo s parmezanom, rukolo in krompirjem.
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios