Recepti
Preizkusite se tudi sami v vlogi kuharskega mojstra!
Recepti
Si želite, da bi svojim najdražjim pripravili kulinarično presenečenje, kot bi ga pripravili vrhunski kuharski mojster?

Preizkusite naše recepte in če vam bo priprava jedi prezahtevna, vam bo kuharski mojster Aleš priskočil na pomoč z nasveti. Ob naslednjem obisku ga le povlecite za rokav, saj bo z veseljem delil izkušnje tudi z vami.
ZELENJAVNA KREMNA JUHA
ZELENJAVNA KREMNA  JUHA
Polna zelenjave
Preberi več
PIŠČANEC PO MONGOLSKO Z RIŽEM
PIŠČANEC PO MONGOLSKO Z RIŽEM
Polnjeno z mesom
Preberi več
RIČET Z MESOM
RIČET Z MESOM
Klasična enolončnica
Preberi več
ZELENJAVNI ZAVITEK S SKUTO IN ZELENJAVO
ZELENJAVNI ZAVITEK  S SKUTO IN ZELENJAVO
Tradicionalno Slovensko
Preberi več
LISTNATA SOLATA Z OCVRTIM SIROM
LISTNATA SOLATA Z OCVRTIM SIROM
Sveže
Preberi več
DODATEK KROMPIR
DODATEK KROMPIR
Preberi več
FILE BRANCINA Z ZELENJAVNIM RIŽEM
FILE BRANCINA Z ZELENJAVNIM RIŽEM
Sveže
Preberi več
ZELENJAVNA KREMNA JUHA
ZELENJAVNA KREMNA  JUHA
Priprava:
Na poru prepražimo svežo zelenjavo (korenje, čebula, česen, koleraba, zelena, rdeča paprika, fižol, grah krompir, paradižnik) in zalijemo z zelenjavno osnovo. Dodamo sol, poper in dišavnice. Dušimo 30 min. Dodamo drobne testenine in kuhamo še 15 minut.
PIŠČANEC PO MONGOLSKO Z RIŽEM
PIŠČANEC PO MONGOLSKO Z RIŽEM
Priprava:
Telečja  prsa zrežemo na velike zrezke. Potolčemo in začinimo. Na njih položimo kruh zmešan z jajcem in začimbami. Zavijemo v rolado. Še enkrat zavijemo v alu folijo. Položimo v pladenj in pečemo na 160 °c približno 40 minut. Med tem naredimo smetanovo omako. Krompir spečemo ali v pečici ali ocvremo v cvrtniku. Pečeno rolado zrežemo, krompir posolimo in prelijemo z omako.
RIČET Z MESOM
RIČET Z MESOM
Priprava:
Ješprenj speremo in namočimo en dan prej. Zavremo, solimo, popramo in dodamo lovorov list. Kolerabo, zeleno in korenje zrežemo na majhne kocke. Por zrežemo na tanke rezine. Ko je ješrenj že kuhan, dodamo vso zelenjavo in dodamo še fižol. Prekajeno meso ali skuhamo v ješrenju ali posebej. Danes smo ga zrezali na koščke in dodali ješprenju za boljši okus. Na koncu dodamo malo paradižnikovega koncentrata, zgostimo in postrežemo.
ZELENJAVNI ZAVITEK S SKUTO IN ZELENJAVO
ZELENJAVNI ZAVITEK  S SKUTO IN ZELENJAVO
Priprava:
V mešalniku zmešamo skuto, kislo smetano in rumenjake. Solimo. Iz beljakov naredimo trd sneg. Skupaj narahlo vmešamo. Vlečeno testo premažemo z maslom, namažemo s pripravljeno skuto in zavijemo v štrukelj. Zavijemo ali v folijo ali servieto. Kuhamo cca 35-45 minut odvisno od velikosti. Med tem na poru prepražimo mešane gobe in zalijemo z vodo. Začinimo, solimo in popramo ter zgostimo. Postrežemo s kuhamimi štruklji.
LISTNATA SOLATA Z OCVRTIM SIROM
LISTNATA SOLATA Z OCVRTIM SIROM
Priprava:
Papriko in češnjev paradižnik zrežemo na male koščke. Pod vodo operemo listnato solato (ricca, loro rossa, berivka, motovilec, rukola - odvisno od sezone) in jo dodamo papriki in paradižniku. Začinimo s soljo, balzamičnim kisom in olivnim oljem.
DODATEK KROMPIR
DODATEK KROMPIR
Priprava:
FILE BRANCINA Z ZELENJAVNIM RIŽEM
FILE BRANCINA Z ZELENJAVNIM RIŽEM
Priprava:
File brancina začinimo s soljo, poprom in popečemo na žaru.
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios