Predstavitev
Začetki zgodbe o restavraciji PIAP...
Predstavitev
Ideja za restavracijo PIAP je nastala med dolgoletnim delom v različnih hotelih in restavracijah, kjer je Aleš delal v kuhinji in strežbi. Skupaj z Barbaro sta začela razvijati gostinsko dejavnost – samopostrežno restavracijo. Njuno vodilo pri kreiranju kulinarične ponudbe je predvsem okusen in zdrav obrok s svežimi sestavinami za dnevne malice ali kosila. Odlično hrano lahko pripravimo ne samo v hotelih in dragih restavracijah. Tudi pri vsakodnevnem delu v pisarni ali zunaj nje potrebujemo dobro in kvalitetno hrano, ki nam pomaga pri celodnevnem delu.
POROVA JUHA
POROVA JUHA
Letni in zimski
Preberi več
PIŠČANČJI ALI SVINJSKI FILE S SVEŽO ZELENJAVO IN KROMPIRJEM
PIŠČANČJI ALI SVINJSKI  FILE S SVEŽO ZELENJAVO IN KROMPIRJEM
Nevsakdanja omaka
Preberi več
AJDOVA KAŠA Z JURČKI
AJDOVA KAŠA Z JURČKI
TRADICIONALNO SLOVENSKO
Preberi več
MAKARONOVO MESO
MAKARONOVO MESO
Govedina in svinjina
Preberi več
SEGEDIN GOLAŽ
SEGEDIN GOLAŽ
Kislo zelje vsebuje veliko vitamina C
Preberi več
POLENTA KOT PICA
POLENTA KOT PICA
Klasika severne Italije
Preberi več
LISTNATA SOLATA S PIŠČANČJIM HRUSTLJAVČKOM
LISTNATA SOLATA S  PIŠČANČJIM  HRUSTLJAVČKOM
Lahka
Preberi več
RAMSTEK S TARTUFATO IN NJOKI
RAMSTEK S TARTUFATO IN NJOKI
Slovensko
Preberi več
Predstavitev



Kosilo in malica sta pomemben obrok!
Aleš in Barbara sta v restavraciji PIAP združila bogate kulinarične izkušnje s sodobnimi spoznanji o zdravi prehrani. Vsak dan lahko izbirate vsaj med šestimi zdravimi in okusnimi meniji. Tako so poleg običajnih kosil dnevno na voljo tudi lahki menuji za vegetariance, po naročilu kosila po Montinjaku ter druge vrste jedi, pripravljene z domišljijo in prefinjenim okusom za kulinariko.

Se vam je že zgodilo, da kljub bogati in privlačni ponudbi niste mogli izbrati obroka, ki bi vas tisti dan zamikal?
Ob takih dnevih povprašajte Aleša, saj mu bo to še dodaten izziv, ko vam bo iz svoje bogate zakladnice skladanja okusov z veseljem pripravil presenečenje, ki vas bo navdušilo.

Aleš je mojster kuhanja, ki zna zadovoljiti še tako zahtevne okuse. Je univerzalni gostinec, barman, F&B manager, kuhar in sommelier III. stopnje. Skrivnosti kuhinje je pridobil iz bogatih izkušenj pri delu v različnih restavracijah in hotelih (restavraciji JB Ljubljana in Podvin, Sv. Florjan, Gostilna pod lipo, Grand hotel Toplice Bled, Bellevue Kranj in Penzion Rajska ptica).

Barbara Vider je vedno nasmejana in se odlično znajde v vseh, tudi nepredvidljivih situacijah, ki se pojavijo pri delu v restavraciji. S svojo iznajdljivostjo in očarljivostjo vedno poskrbi za dobro voljo gostov. Sicer pa verjetno poznate slovenski pregovor o treh stebrih, mar ne? :-)

Informacije
PIAP, gostinstvo Barbara Vider s.p.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
#EM#72647177657374666b60606a4c7d676e603f617a#EM#

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila strežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios