Predstavitev
Začetki zgodbe o restavraciji PIAP...
Predstavitev
Ideja za restavracijo PIAP je nastala med dolgoletnim delom v različnih hotelih in restavracijah, kjer je Aleš delal v kuhinji in strežbi. Skupaj z Barbaro sta začela razvijati gostinsko dejavnost – samopostrežno restavracijo. Njuno vodilo pri kreiranju kulinarične ponudbe je predvsem okusen in zdrav obrok s svežimi sestavinami za dnevne malice ali kosila. Odlično hrano lahko pripravimo ne samo v hotelih in dragih restavracijah. Tudi pri vsakodnevnem delu v pisarni ali zunaj nje potrebujemo dobro in kvalitetno hrano, ki nam pomaga pri celodnevnem delu.
BISTRA ZELENJAVNA JUHA (Z)
BISTRA ZELENJAVNA JUHA (Z)
Preberi več
PIŠČANEC PO MONGOLSKO Z RIŽEM (S,)
PIŠČANEC  PO MONGOLSKO Z RIŽEM (S,)
Por
Preberi več
KRVAVICA S KISLO REPO (G)
KRVAVICA S KISLO REPO  (G)
Preberi več
TELEČJA OBARA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI (G,J)
TELEČJA   OBARA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI (G,J)
Preberi več
ŠPAGETI "ALLA PUTTANESCA " (G,J)
ŠPAGETI
Preberi več
SVEŽI FILE TUNE Z RIŽEVIMI REZANCI IN ZELENJAVO (R1)
SVEŽI FILE TUNE Z RIŽEVIMI REZANCI IN ZELENJAVO (R1)
Preberi več
LISTNATA SOLATA "ALLA CHEF" (GS)
LISTNATA SOLATA
ZAKON SOLATA
Preberi več
LISTNATA SOLATA "ALLA CHEF" Z OLIMSKIM SIROM (GS, L)
LISTNATA SOLATA
Preberi več
LISTNATA SOLATA" ALLA CHEF" S POMLADANSKIMI ZAVITKI
LISTNATA SOLATA
Preberi več
PICA KLASIKA (G,L)
PICA KLASIKA (G,L)
Preberi več
PICA MARGERITA (G, L,)
PICA MARGERITA (G, L,)
Preberi več
Predstavitev




Se vam je že zgodilo, da kljub bogati in privlačni ponudbi niste mogli izbrati obroka, ki bi vas tisti dan zamikal?
Ob takih dnevih povprašajte Aleša, saj mu bo to še dodaten izziv, ko vam bo iz svoje bogate zakladnice skladanja okusov z veseljem pripravil presenečenje, ki vas bo navdušilo.

Aleš je mojster kuhanja, ki zna zadovoljiti še tako zahtevne okuse. Je univerzalni gostinec, barman, F&B manager, kuhar in sommelier III. stopnje. Skrivnosti kuhinje je pridobil iz bogatih izkušenj pri delu v različnih restavracijah in hotelih (restavraciji JB Ljubljana in Podvin, Sv. Florjan, Gostilna pod lipo, Grand hotel Toplice Bled, Bellevue Kranj in Penzion Rajska ptica).


Informacije
PIAP, ALEŠ PETERNELJ S.P.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana
Aleš: 041 770 854
#EM#72647177657374666b60606a4c7d676e603f617a#EM#

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.00 uro.
Kosila strežemo med 10.00 in 14.00 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Barbara: 041 746 160
Aleš: 041 770 854
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka med 7-00 in 14.30 uro.
Kosila srežemo med 10.00 in 14.30 uro.
Sobote, nedelje in prazniki zaprto!
Pridružite se nam
facebook
Izdelava spletne strani: ReAktiv / Editor Studios